Fizetés


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

GLS FUTÁRRAL EU-ORSZÁGBA (MAGYARORSZÁGON KÍVÜL)

A következő szállítási feltétel érvényes, ha Önnek nincs kedvezménye, és csak a kis- és értékes termékekre vonatkozik, beleértve a LED izzókat és energiatakarékos izzókat. A többi terméknél extra szállítási költség is felmerülhet.

az ÁFA nem kerül felszámításra, ha a cég rendelkezik érvényes EU adószámmal.

Minimum rendelési mennyiség: nettó EUR40

 

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

154 999 Ft

5 500 Ft

155 000 Ft

 

Ingyenes!

 

 

 

GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL (MAGYARORSZÁGON BELÜL)


A következő díjszabás csak abban az esetben érvényes, ha Ön rendelése során nem vett igénybe kedvezményt!* A GLS csomag 30kg-ig értendő!

* Amennyiben munkanapon 12:00-áig leadja a rendelését és a rendelt tételek készleten vannak, úgy a rendelését a következő munkanapon házhoz szállítja a GLS futárszolgálat
A GLS kézbesítés munkaidőben, 8-17 óra között történik (általában délelőtt érkezik a GLS futár), ezért szállítási címként napközbeni, például munkahelyi címet és átvevő nevet adjon meg!
Minimum rendelés összege bruttó 3000 Ft

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

19 999 Ft

1 270 Ft

20 000 Ft

 

Ingyenes!

 

GLS CSOMAGPONTOK

 

Magyarországon több száz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.

 

 

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

19 999 Ft

1 270 Ft

20 000 Ft

 

Ingyenes!

 

 

FIZETÉSI MÓDOK

 

UTÁNVÉTTEL

 

ELŐRE UTALÁSSAL


Ekkor a számlát előre kinyomtatjuk és a másolatát elküldjük Önnek email-ben, vagy faxon. Az átutaláskor kérjük a számla sorszámát minden esetben írják bele a megjegyzés rovatba! A megrendelt termékek és az eredeti számla, a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után vehetőek át.

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.

 

 

Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE